onsdag 20 augusti 2008

En dag på stanI dag började pappa att jobba, så nu är det vardag igen. Mamma och jag får klara oss själva, och det går ju faktiskt bra, men vi saknar honom när han inte är hemma.
I dag tog jag och mamma bussen in till stan. Där träffade vi min polare Albin och hans mamma Louise. Det var mysigt att komma in till stan, det var så längesen vi var där. Jag hade sovit över en timma hemma så jag var pigg och glad. Mamma och Louise gick länge och strosade på stan. Mamma köpte goskläder och fina strumpor till mig. Hon hittade även en massa fina kläder till sig själv, som hon skulle vilja ha, men det brukar inte finnas några pengar över till mamma. Jag kommer först brukar hon alltid säga.
När det var lunch dax gick vi till Arkaden. Det finns så gott om plats där. Jag och Albin satt i våra stolar och mumsade. Det gjorde mamma och Louise också, på goda smörgåsar. Vi satt länge och myste på fiket. Efter ett blöjbyte somnade jag och Albin i våra vagnar. Mamma och Louise fortsatte att strosa på stan. Louise kom på att hon hade presentkort på MQ, så hon shoppade loss där.
Om två veckor åker Albin till Turkiet med sin mamma och pappa. De kommer nog få det mysigt. Jag ska snart åka till mormor och morfar. Det ska bli kul! Då ska jag visa dem hur bra jag kryper.

1 kommentar:

Anna sa...

Det verkar jättemysigt och ha en kompis i samma ålder o storlek att sitta och fika med. Nu kommer hösten, jag gillar hösten när det inte regnar alltså. Då får ni ta långa höstpromenader du o Albin, svalt o skönt. Kram från A.P.A